banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç donen suport als socis i patrocinadors de l´entitat

L'Arboç, 18/06/2020 20:21:54

Volen fer una menció especial als socis protectors, i cada dia publicaran a les xarxes socials informació d´un soci tot mostrant on els podem trobar i la seva activitat comercial. També acompanyaran aquesta informació amb una foto de l´establiment i les seves campanyes i ofertes


Els Minyons de l'Arboç no estan de braços plegats, han mantingut una activitat diferent però continuen en contacte i segueixen cohesionant el grup amb diferents activitats alternatives que estan duent a terme. En aquesta ocasió faran una menció especial als socis protectors. Aquests socis donen suport a la colla durant tot l'any i els Minyons volem tornar-los una mica d'aquest suport.

Davant l'actual tessitura econòmica derivada de la crisi sanitària de la Covid-19, els Minyons de l'Arboç incideixen en el fet que aquests socis poden estar passant per uns moments complicats i volen posar el seu granet de sorra per recolzar-los. Han cregut oportú, doncs, publicar cada dia, ininterrompudament, informació d'un soci tot mostrant on els podem trobar i fent cinc cèntims de la seva activitat. Acompanyaran la informació amb una foto de l'establiment.

La difusió es farà pels canals d'Instagram (@minyonsdelarboc), Facebook (Minyons de l'Arboç) i Twitter (@Minyonslarboc) dels Minyons. També a la nostra pàgina web www.minyonsdelarboc.cat. Mentre que els Minyons de l'Arboç no puguin fer castells seguiran actius a les xarxes socials i posant a punt les infraestructures per estar preparats quan les autoritats sanitàries ho permetin.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat