banner est whatsapp

Es restableix la restricció de camions per l´N-340 al seu pas per l´Arboç

L'Arboç, 15/06/2020 13:43:57

La mesura va quedar suspesa el 14 de març amb la declaració de l´estat d´alarma per la Covid19


Des d'avui dilluns 15 de juny queden restablertes les restriccions de circulació a vehicles pesants a diversos trams de les carreteresN-340 i N-240al seu pas per la regió de Tarragona.

L'anunci l'ha fet el Servei Català de Trànsit al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, després que el Ministeri de Transports i Mobilitat hagi recuperat les bonificacions acordades, que van quedar suspeses el 20 d'abril, en els trams corresponents de l'AP-7 i l'AP-2, carreteres per on es desvien els camions .

Amb la recuperació progressiva de la mobilitat a les vies de comunicació, els vehicles de quatre o més eixos (de 26 o més tones d'MMA o MMC) tornen a estar obligats a circular per les autopistes per motius de seguretat i de fluïdesa. La mesura, vigent des del setembre del 2018, es va suspendre de manera provisional i excepcional en el context de l'emergència sanitària generada per la Covid-19 amb la intenció de garantir el correcte subministrament de béns essencials. En concret, les dues carreteres nacionals es van reobrir a la circulació de vehicles pesants el 14 de març, dia en què es va declarar l'estat d'alarma.

El tram de l'N-340 que va des d'Alcanar, al límit amb la província de Castelló, fins a l'Hospitalet de l'Infant, i que és un dels més afectats, torna a estar tancat. També ho està en el punt quilomètric 1.176,4, a Altafulla, i Vilafranca del Penedès. Els vehicles afectats per la restricció hauran de circular en ambdós trams per l'itinerari preferent, l'AP-7, entre els recorreguts provinents de Castelló i la sortida 38 a l'Hospitalet de l'Infant, i entre la sortida 32, a Altafulla, i la 30, a Vilafranca.

Pel que fa a la carretera N-240, la restricció als vehicles pesants va des de les Borges Blanques fins al punt quilomètric 36,5, a Montblanc. L'alternativa per als vehicles és l'AP-2, entre les sortides 7, a les Borges Blanques, i la número 10, al Pla de Santa Maria.

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat