banner est whatsapp

L´Arboç oferirà formació gratuïta al comerç local vers les mesures de seguretat en la nova normalitat

L'Arboç, 15/06/2020 10:17:05

Les sessions es faran el dijous 2 de juliol en dos horaris diferents, un adreçat als sectors del comerç i l´altre sobre restauració. La formació será telemàtica i un cop realitzada s’entregarà un certificat emès per l’empresa formadora que es podrà posar a la botiga on s’indicarà que el comerç a realitzat la formació de “comerç segur davant la Covid19”


L'Ajuntament de l'Arboç, amb l'objectiu d'ajudar al teixit comercial de la vila, oferirà una formació gratuïta oberta a tots els comerços del municipi sobre les noves mesures de seguretat que s'han de respectar en la "nova normalitat" després de la crisi sanitària causada per la Covid-19.

Des del Servei d'Ocupació Municipal de l'Arboç, conscients de la gran quantitat d'informacions emeses per diferents administracions i autoritats sanitàries que fa molt difícil saber del cert quina és la normativa per cada tipus de comerç, està preparant una formació gratuïta enfocada a solucionar tots els dubtes.

Les sessions se celebraran el dijous 2 de juliol, en dos horaris diferents segons els sectors i tindran una durada d'hora i mitja. El primer torn, adreçat a la restauració, serà en horari d'11:00h a 12:30h, i el segon torn, adreçat al comerç, es farà de 13:00h a 14:30h.

La formació és gratuïta i les connexions a l'aula virtual es podran fer des de l'ordinador, el mòbil o la tauleta. Les places estan limitades a 15 persones per sessió, i les inscripcions s'han de tramitar a la Seu electrònica de l'Ajuntament de l'Arboç, https://arbocenc.eadministracio.cat/info.0 a partir d'avui dilluns dia 15 de juny i fins a esgotar les places, amb instància general i aportant el DNI i l'emplaçament del comerç o restaurant.

Un cop realitzada s'entregarà un certificat emès per l'empresa formadora que es podrà posar a la botiga on s'indicarà que el comerç a realitzat la formació de "comerç segur davant la Covid-19". Aquesta és una acció subvencionada pel Pla de Barris - Barris amb projectes.



 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat