banner est whatsapp

L´Arboç suspèn la Revetlla de Sant Joan 2020 a la Sala Polivalent

L'Arboç, 11/06/2020 10:36:51

L´Ajuntament anima a tothom a celebrar la revetlla, encara que d´una manera diferent, en família o amb amistats, i sempre respectant les mesures de seguretat i el límit de grup de persones.


L'Ajuntament de l'Arboç ha informat que, un cop estudiades totes les possibilitats i donat que encara ens trobem en situació d'emergència sanitària per la Covid-19, ha decidit suspendre la tradicional Revetlla de Sant Joan que s'havia de celebrar a la Sala Polivalent Municipal la nit del dimarts 23 de juny.

Des de l'Ajuntament però, animen a tots els arbocencs i arbocenques a celebrar la revetlla, encara que d'una manera diferent a causa de la situació actual, en família i grups reduïts als domicilis.

Aquest, pot ser un any per trobar-nos de nou amb la família que fa temps que no veiem, amb amics, sempre respectant les normes, l'aforament màxim i evitar com sigui les festes i celebracions amb concentracions massives de persones.

Des de l'Ajuntament han fet una crida a celebrar Sant Joan amb responsabilitat i seguretat, fent valdre l'esforç dels serveis sanitaris, d'emergència i de seguretat. També recorda la necessitat de respectar les mesures de protecció i higiene per prevenir contagis, en especial mantenir la distància personal i evitar el contacte, així com utilitzar mascareta i rentar-se les mans sovint amb aigua i sabó.

També cal tenir en compte la perillositat de l'ús d'hidrogels i alcohols amb l'ús de petards per la seva condició de líquid inflamable.

Consulteu els consells de la Generalitat per a la celebració de la revetlla: https://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/Per-una-revetlla-de-Sant-Joan-segura

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat