banner est whatsapp

Mor sobtadament Borja Boga, cap de Protecció Civil de l´Arboç

L'Arboç, 09/06/2020 13:49:01

Ha traspassat la nit d´aquest dilluns per causes desconegudes. Tenia 43 anys


Borja Boga era un referent al cors de Protecció Civil al Baix Penedès, i sempre estava disposat a col·laborar allà on el cridessin. Boga, que presidia l'agrupació de l'entitat a l'Arboç, ha mort durant la nit d'aquest dilluns per causes desconegudes.

Segons les darreres informacions, van trobar el cos al seu domicili del Vendrell, i ara l'autòpsia haurà de determinar la causa de la seva mort. La mort sobtada de Borja Boga ha consternat a la comarca, on era molt conegut, ja que estava molt implicat amb entitats de tota mena. Hi havia presidit l'agrupació de Protecció Civil de Calafell i ara encapçalava la de l'Arboç. Boga residia al municipi del Vendrell.

Companys seus de Protecció Civil de Borja destaquen la implicació de Borja Boga en garantir la seguretat i col·laborar en ajudar a qui ho necessités, i tenia molt d'orgull i satisfacció de pertànyer al cos de voluntaris.

Està previst que demà dimecres 10 de juny a les 10 del matí es faci un ofici religiós a l'església del Vendrell, on diverses unitats de Protecció Civil acompanyaran a Borja. Durant avui dimarts estarà al tanatori del Vendrell de 16.00 a 20.00h.

El passat mes de maig Borja Boga transmetia en un vídeo a les xarxes socials la seva passió per Protecció Civil i la gran tasca dels seus companys, molt implicats en les contínues mesures d'ajuda, suport i logística durant els moments més durs i complicats de la pandèmia de coronavirus.

Borja Boga de 43 anys, va començar a fer de voluntari de Protecció Civil a Santa Pola (Alacant) fa 25 anys, va ser fundador de l'associació de Protecció Civil de Calafell i des de feia 3 anys estava al capdavant de l'associació de Protecció Civil de l'Arboç. Era un referent pels voluntaris de Protecció Civil a la comarca, i també a l'Arboç on ha prestat una valuosa ajuda en la gestió de la crisi sanitària causada per la Covid-19, portant menjar i medicaments de primera necessitat a les persones que ho necessitaven, o felicitant els aniversaris als nens i nenes de l'Arboç durant el confinament. Era una persona molt implicada en ajudar i garantir la seguretat en esdeveniments de qualsevol classe que se celebressin a la comarca.

L'Ajuntament de l'Arboç ha expressat el seu condol i el seu agraïment per la seva ajuda en la gestió de la crisi derivada del coronavirus.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat