banner est whatsapp

Donació de sang dels Minyons de l´Arboç

L'Arboç, 03/06/2020 18:57:30

Aquest passat dilluns la colla va reservar per un període aproximat d´una hora les places amb cita prèvia que estaven a disposició, degut als protocols de seguretat sanitària per la Covid19. Una vintena de minyons i minyones van acostar-se a la Sala Polivalent Municipal per efectuar aquest gest solidari i desinteressat tan necessari sempre.


Aquest passat dilluns 1 de juny els Minyons de l'Arboç van fer una primera "trobada" després de la suspensió obligada de les activitats a causa de la Covid-19. Era la primera "trobada" en mesos i va ser per una causa solidària: donar sang.

La colla va reservar per un període aproximat d'una hora les places amb cita prèvia que estaven a disposició. Una vintena de minyons i minyones van acostar-se a la Sala Polivalent Municipal per efectuar aquest gest solidari i desinteressat tan necessari sempre.

Respectant les normes de seguretat en tot moment, més d'una vintena d'efectius es van acostar a la sala i, encara que no tots van poder donar sang per raons d'edat o fisiològiques, van aprofitar per tornar a vestir els colors de la camisa i retrobar-se una estona per fer passar el cuc casteller que tant enyoren.

Els Minyons de l'Arboç animen a tothom a fer aquest gest solidari i a mantenir les normes de seguretat i higiene que recomanen les autoritats sanitàries, per tal de poder tornar-se reunir ben aviat amb plenes garanties.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat