banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç disposa de dues màquines d´ozó per a desinfeccions d´espais, materials i vehicles policials

L'Arboç, 03/06/2020 10:24:22

L´ozó s´utilitza per a la desinfecció d´hospitals, hotels, oficines, centres educatius, vehicles, roba, llars d´infants, i neteges industrials


L'Ajuntament de l'Arboç compta actualment amb dues màquines generadores d'ozó, una d'elles cedida per una empresa privada per fer neteges i desinfeccions d'equipaments municipals. Una d'aquestes s'utilitza a la Residència d'Avis Sant Antoni, produint desinfectant aquós per a la roba quan es neteja, i l'altre unitat s'utilitza en diferents dependències municipals i per a la desinfecció dels vehicles de la Policia Local.

Aquestes màquines generen ozó a partir de l'oxigen. L'ozó és un potent desinfectant natural que elimina molts tipus de bacteris, virus, fongs, males olors i àcars de l'ambient sense fer ús de cap tipus de producte químic. En el sector de la neteja, l'ozó s'utilitza per a la desinfecció d'hospitals, hotels, oficines, centres educatius, vehicles, roba, llars d'infants i neteges industrials.

Cal destacar que actualment està sent avaluada l'eficàcia de l'ozó contra els virus SarsCov2, però no està encara aprovada, per la qual cosa el Ministeri de Sanitat no disposa de cap document sota aquesta legislació de biocides que estableixi la seva eficàcia i la seguretat del seu ús.

Aquest tipus de neteja d'espais cal fer-la durant un temps determinat segons el volum de l'estança i sempre sense la presència de persones mentre es realitza.

Adjuntment un document amb format pdf realitzat per la Generalitat de Catalunya on podeu trobar més informació sobre les propietats desinfectants de l'ozó.

Font: Redacció

Document Generalitat Ozó (PDF)

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat