banner est whatsapp

L´Arboç acollirà una campanya especial de donació de sang el proper dilluns 1 de juny

L'Arboç, 29/05/2020 13:54:31

La donació tindrà lloc a la Sala Polivament Municipal, i abans caldrà confirmar l´assistència degut als protocols de seguretat sanitària per la Covid19.


El Banc de Teixits, amb la col·laboració de l´Ajuntament de l´Arboç, organitza un cop més una recaptació de sang per aquest dilluns1 de juny.

UNA JORNADA DE DONACIÓ, ESPECIAL I DIFERENT

Aquesta vegada, a causa de les mesures de seguretat sanitàries per la pandèmia de la Covid 19, la donació tindrà lloc a la Sala Polivalent Municipal (c/Nord nº15). Fins ara les donacions a l'Arboç s'havien fet a la sala de la Biblioteca Municipal, però amb les actuals mesures extraordinàries es requereixen espais més amplis per a poder complir estrictament les garanties sanitàries a l'hora de donar.

L'horari de la donació serà de 5 de la tarda a 9 de la nit, i abans d'apropar-se al a Sala Polivalent de l'Arboç per anar a donar sang caldrà confirmar l'assistència al web: https://www.donarsang.gencat.cat/ca. Això es fa per evitar cues o aglomeracions i per garantir la seguretat.

Un cop confirmada l'assistència, quan el donant arribi caldrà que segueixi un seguit de normes: Rentar-se les mans, omplir un formulari (els sanitaris entregaran a cadascú un bolígraf esterilitzat), i amb un termòmetre els hi prendran la temperatura. Els donants també s'hauran de posar guants i mascareta durant tot el procediment. 

Qui vulgui portar el formulari ja emplenat des de casa pot descarregar-lo del web https://www.donarsang.gencat.cat/media/upload/arxius/Puc%20donar/Full%20Autoexclusi%C3%B3_CA_v19_web.pdf

Aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l'epidèmia per a tractaments de càncer,
accidents, parts amb complicacions, etc.

Amb la reducció dels contagis i malalts als hospitals s'han reactivat les operacions i tractaments ajornats durant els darrers dos mesos. Ara, la necessitat de 1.000 donacions de sang diàries a tot Catalunya pot ser fins i tot superior a causa de l'alta activitat transfusional.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat