banner est whatsapp

L´Oficina Jove Baix Penedès reprèn les xerrades d´orientació acadèmica en format virtual Zoom

L'Arboç, 22/05/2020 12:21:31

Es podran fer consultes en línia i resoldre tots els dubtes, per preparar-se per l´aventura de construir el propi projecte de vida i professional


L'Oficina Jove del Consell Comarcal del Baix Penedès reprèn el cicle de xerrades d'orientació acadèmica "I després de l'ESO, què?", però aquesta vegada amb format virtual, a causa de l'estat d'alarma per la Covid-19.

Aquest proper dilluns 25 de maig a les 5 de la tarda , i a través de l'enllaç https://bit.ly/2zU8MuU, es podrà participar en la xerrada virtual d'orientació acadèmica "I després de l'ESO, què?" amb les orientadores de D'EP Institut (Educaweb). Aquestes xerrades estan pensades com un espai de trobada on els joves i les seves famílies reben orientació i informació acadèmica i professional en un ambient d'intercanvi i debat. Les xerrades són obertes a pares i joves de 3r i 4t d'ESO de tota la comarca.

Es podran fer consultes en línia i resoldre tots els dubtes, per preparar-se per l'aventura de construir el propi projecte de vida i professional. L'enllaç https://bit.ly/2zU8MuU és de l'aplicació Zoom, si s'hi accedeix des de l'ordinador no cal tenir-la instal·lada, només clicant a l'enllaç ja es podrà participar en la xerrada. Però si es participa des del telèfon mòbil o tauleta és necessari descarregar-se l'aplicació.



#arboç #larboç #ràdiolarboç #ràdiobaixpenedès #Penedès #BaixPenedès #joventut #joves #ESO #estudiar #estudis #formació

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat