banner est whatsapp

L´Arboç endega una campanya per promoure el comerç local

L'Arboç, 19/05/2020 19:45:42

L´Ajuntament ha editat cartells informatius on s´exposen les idees i els motius pels quals val la pena comprar a la nostra Vila


L'Ajuntament de l'Arboç acaba d'endegar una campanya per incentivar el comerç local a la Vila, amb l'edició de cartells informatius. En aquests s'exposen diferents idees i els avantatges pels quals val la pena comprar als comerços locals, ajudant a mantenir viu el teixit comercial arbocenc.
 
Aquestes idees animen a mantenir el poble viu, amb gent al carrer, o el tracte personalitzat que el petit comerç pot oferir a diferència de les grans superfícies o el comerç en línia. La qualitat i proximitat dels productes també és un element important, ja que al comprar-los també s''ajuda indirectament als productors locals.
 
Aquesta campanya se suma a les diferents accions que l'Ajuntament de l'Arboç està duent a terme per alleugerir els greus efectes de la crisi provocada per la Covid 19 en els comerços locals, com són les darreres mesures aprovades d'ajudes que ja es poden demanar telemàticament, i també oferint la possibilitat de poder ampliar les terrasses de bars i restaurants sense cost per tal de compensar la limitació del 50% d'ocupació obligada per qüestions sanitàries.
 
Ja en la Fase 1 del desconfinament i l'obertura dels comerços del de l'11 de maig, el consistori demana responsabilitat als vilatans i vilatanes quan es vagi a fer la compra a les botigues, i també quan es vagi a gaudir a les terrasses de bars i restaurants. Des del consistori també han recordat a tothom mantenir la distància social, fer ús de mascareta i guants, així com rentar-se les mans més sovint amb aigua i sabó.

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat