banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç entregarà gratuïtament un pack preventiu anti Covid19 a cada família de la Vila

L'Arboç, 19/05/2020 10:11:17

Contenen dos jocs de mascaretes i un paquet de tovalloletes antibacterianes. Els punts de recollida seran els districtes electorals; la Casa de Cultura i el Pavelló Municipal


Amb l'objectiu de facilitar en tot el possible el retorn a la normalitat, l'Ajuntament de l'Arboç complementa totes les accions que ha dut a terme fins ara en la crisi epidèmica, amb el lliurament a cada família arbocenca d'un kit de material preventiu contra la Covid-19,. Aquests kits contenen dos jocs de mascaretes, un paquet de tovalloletes humides antibacterianes i un fulletó explicatiu bilingüe.

Per fer arribar el material preventiu a cada família, s'habilitaran dos punts de recollida: La Casa de Cultura i el Poliesportiu Municipal, que coincideixen amb els districtes electorals.

Un membre de cada família haurà d'anar a recollir el seu set de material preventiu al punt de recollida que es correspon amb el lloc on es votar quan hi ha eleccions. Per recollir el sobre només caldrà presentar el DNI.

L'horari de recollida dels sobres serà els dimecres i dijous 20 i 21 de maig de les 11 a les 13h i de les 17 a les 19h. Per evitar en tot el possibles aglomeracions, la recollida s'estructurarà segons el carrer on es visqui. L'Ajuntament publicarà les llistes de recollida a les cartelleres municipals i a les xarxes socials.

L'Ajuntament de l'Arboç ha fet una crida a tota la població a ser corresponsable i a no generar aglomeracions innecessàries tot respectant el dia i hora assignats per la recollida. Des del consistori també recorden a la ciutadania que la millor manera de prevenir la transmissió de la Covid-19 és prendre les mesures de prevenció de contagis: respectar la distància social, rentar-se les mans sovint, utilitzar mocadors d'un sol ús i tapar-se la boca i el nas en tossir o esternudar.

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat