banner est whatsapp

176 actuacions per dur menjar o medicaments a persones grans o dependents i 59 aniversaris felicitats

L'Arboç, 13/05/2020 10:52:29

Un cop iniciada la Fase 1 de desconfinament a la nostra Vila, la Policia Local i Protecció Civil de l´Arboç deixen de prestar aquests serveis


Durant tota l'etapa de confinament l'Ajuntament de l'Arboç ha dut a terme dues iniciatives per tal d'ajudar als vilatans de més grans i dependents de l'Arboç, per una banda el servei per portar aliments de primera necessitat i medicaments a dominili amb una trucada telefònica. A més, per fer més alegre i animar als més joves es va dur a terme una altra iniciativa consistent en que els cossos de seguretat, tant la Policia Local com Protecció Civil, han felicitat a domicili els aniversaris de totes les persones que així ho han sol·licitat, sense límit d'edat.

Tot i que la lluita contra el Covid 19 no s'ha acabat, des del consistori manifesten que el motiu que els va dur a posar en marxa el servei per portar menjar i medicaments a domicili i el de felicitar els aniversaris a domicili per part de la policia local i protecció civil, ja no existeix.

Aquesta acció, que es va endegar des de l'Ajuntament en els moments més durs del confinament ja no és necessària, perquè per sort  i de moment, l'evolució a la baixa de la pandèmia és positiva i anem recuperant progressivament la normalitat i el nostre dia a dia. Amb tot, des de l'Ajuntament informen que per aquelles persones grans o dpenedents que tinguin una necessitat urgent, el servei per portar aliments i medicaments a domicili continuarà funcionant excepcionalment.

Des de l'Ajuntament han agrait a tots els arbocencs i arbocenques la seva responsabilitat davant de la dura situació que ens ha tocat viure, i fa novament una crida a tothom  per a seguir complint les normes per evitar possibles contagis de Sars Cov2.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat