banner est whatsapp

Des d´avui dilluns 11 de maig l´Arboç passa a la Fase 1 de desconfinament

L'Arboç, 11/05/2020 10:39:16

La Policia Municipal i Protecció Civil de l´Arboç ja no felicitarà els aniversaris i també se suspèn el servei per dur els aliments i medicaments a domicili


L'Arboç passa a partir d'avui dilluns 11 de maig a la Fase 1 de desconfinament de la desescalada, i que permet tornar a mantenir contacte social en grups reduïts que no poden ser de més de 10 persones i sempre dins de la mateixa província.

Aquestes trobades poden fer-se amb amics o familiars i en domicilis, a l'aire lliure o en terrasses. En aquestes trobades, i per la seva seguerat, queden excloses les persones que pertanyin a grups vulnerables al coronavirus, les que tinguin símptomes, estiguin en aïllament o en quarantena domiciliària per haver tingut contacte estret amb alguna persona diagnosticada amb coronavirus. Aquestes trobades grupals s'han de produir respectant les mesures de seguretat i higiene: el rentat de mans, el manteniment d'una distància de dos metres o l'establiment "de mesures alternatives de protecció física", com ara les mascaretes.

Durant tota l'etapa de confinament l'Arboç ha dut a terme diferents iniciatives consistents en facilitar les coses a la ciutadania, com les felicitacions a domicili dels aniversaris de totes les persones que ho van demanar, sense límit d'edat, per part de la Policia Local i Protecció Civil, o el servei per dur aliments de primera necessitat i medicaments a les persones més grans o dependents.

Amb el pas a la Fase 1 de desconfinament, es deixen de fer les felicitacions a domicili i també se suspèn el servei per portar aliments i medicaments a domicili, excepte en aquells casos que siguin d'extrema necessitat es continuarà fent. L'Ajuntament de l'Arboç ha fet una crida a tots els arbocencs i arbocenques a complir amb nova normativa responsablement, portar mascareta i mantenir la distància de seguretat.

Aquest és l'enllaç del BOE on s'especifica la normativa aplicable: https://www.boe.es/boe/dias/2020/05/03/pdfs/BOE-A-2020-4791.pdf

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat