banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç ajudarà amb fins 240 euros a les famílies que més han patit els efectes de l´estat d´alarma

L'Arboç, 07/05/2020 10:30:43

El període per demanar l´ajut és de l´11 al 22 de maig





L'Ajuntament de l'Arboç subvencionarà amb un màxim de 240 € a les famílies que hagin patit un ERTO, un acomiadament o un cessament d'activitat provocat pels efectes de la Covid-19. Les quanties que podran rebre cada família dependrà de cada situació familiar amb un topall de 240 €. L'Ajuntament, amb aquesta subvenció, vol complementar les subvencions i ajudes de les administracions de la Generalitat i l'Estat.

Així ho van aprovar per unanimitat tots els grups municipals i anunciat per l'alcalde de l'Arboç Joan Sans en el darrer Ple Ordinari Telemàtic que es va celebrar el passat dijous 30 d'abril.

Podeu consultar si podeu ser beneficiaris d'aquesta ajuda a l'enllaç: https://ajudesarboc.000webhostapp.com/

Per poder accedir a aquesta subvenció cal aportar la següent documentació:

-DNI o Passaport

-Certificat de convivència de la unitat familiar

-Notificació de l'empresa respecte a l'aplicació de l'expedient de suspensió de contracte (o d'activitat pels autònoms), d'acomiadament o de reducció de jornada.

-Nòmines i prestacions d'atur, així com les pensions contributives i no contributives, del total de la unitat familiar corresponent al mes d'Abril.

-Documentació acreditativa de ser titular de l'habitatge on resideix la unitat familiar (escriptura de propietat o contracte de lloguer, o factura que ho acrediti)

-Fotocòpia del llibre de família.

-En el cas dels autònoms, hauran d'incloure la declaració de la renda corresponent a l'exercici del 2019 o primer trimestral de 2020 amb un màxim de 6.250 €

-Si correspon, certificat de família monoparental.


En total, es destinarà a aquesta subvenció fins a 50.000€, procedents dels 250.000€ que l'Ajuntament ha mobilitzat per fer front a aquesta crisi.

Els barems es poden consultar al següent enllaç: https://arbocenc.eadministracio.cat/transparency/

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat