banner est whatsapp

Concurs de dibuix i narrativa per als infants de l´Arboç mitjançat les xarxes socials

L'Arboç, 02/04/2020 18:18:00

Està organitzat per l´ajuntament i tindrà una periodicitat setmanal mentre duri el confinament


Amb l'objectiu d'ajudar a fer més distret i suportable el confinament als més petits de la casa derivat de l'emergència sanitària per la covid19, l'Ajuntament de l'Arboç posa en marxa un concurs infantil de narrativa i dibuix amb el nom: "L'Arboç amb els infants"

Aquest concurs tindrà una periodicitat setmanal i es dividirà segons les edats dels infants en 3 categories:

-Una primera categoria per als nens i nenes de P3 a P5 que hauran de fer un dibuix que resumeixi què els agradaria fer aquest estiu.
-Una segona categoria pels infants de 1r a 4t que han de presentar un dibuix amb la mateixa temàtica,
-Categoria pels nens i nenes de 5è i 6è que hauran de presentar una redacció amb la mateixa temàtica: "Què t'agradaria fer el proper estiu?".

Tots els treballs s'hauran d'enviar en format foli o A4 a través del correu electrònic casadecultura@gmail.com, indicant el nom de l'infant i el curs. Cada setmana es proposaran nous temes i activitats. En aquesta primera edició, els treballs s'han de presentar abans del dia 9 d'abril. Els dibuixos i narracions guanyadors es publicaran a través de les xarxes socials de l'Ajuntament, i posteriorment s'exposaran tots els treballs realitzats.

Cada setmana es decidirà un guanyador de cada categoria que rebrà un petit obsequi. Des de l'Ajuntament de l'Arboç animen a totes les famílies perquè els nens i nenes participin en aquest concurs.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat