banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç anuncia canvis en els pagaments de taxes públiques degut a l´estat d´alarma

L'Arboç, 23/03/2020 13:57:13

Piscina coberta, escola de música, llar d´infants, parquímetres, taxes dels paradistes del mercat i modificació i ajornament del calendari de pagament d´impostos a Base mentre duri l´estat d´alarma


L'Ajuntament de l'Arboç anuncia canvis en els pagaments de taxes públiques:

➡La Piscina Coberta Municipal - Inacua no cobrarà més rebuts als usuaris mentre no hi hagi servei. Un cop es restableixi el servei s'haurà de passar per recepció i es compensaran els dies de març que s'han cobrat mentre estava tancat en el següent rebut.

➡L'Escola Municipal de Música Tradicional anuncia que els alumnes recuperaran les classes quan es torni a obrir l'Escola. Les classes col·lectives seran a convenir. S'està estudiant poder fer classes individuals de manera telemàtica durant aquestes setmanes excepcionals.

➡Les famílies no hauran de pagar la quota de l'Escola Bressol corresponent al període durant el qual aquesta estigui tancada, des de la data d'inici de l'estat d'alarma, el 14 de març.

➡Els parquímetres de la vila estan fora de servei des del passat dimecres 18 de març. Per facilitar la mobilitat i poder anar a comprar productes bàsics als nostres comerços, demanem responsabilitat a la ciutadania i així afavorir la rotació dels aparcaments retirant els vehicles de la zona blava l'abans possible.

➡Els marxants del mercat que hagin vist suspesa l'activitat durant el període que duri la situació d'emergència no hauran de pagar la taxa corresponent d'aquest període.

➡Modificació i ajornament del calendari de pagament d'impostos a Base mentre duri l'estat d'alarma.

L'Ajuntament de l'Arboç també estudia altres mesures de suport a empreses, comerços, treballadors i famílies que s'hagin vist greument afectats econòmicament pels efectes del Covid-19.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat