banner est whatsapp

Entitats, escoles i la residència d´avis de l´Arboç prenen mesures davant el Covid-19

L'Arboç, 12/03/2020 10:31:38

Se suspenen durant 15 dies els entrenaments i les competicions esportives. Els centres educatius també han suspès determinades activitats extraescolars. La Residència d´Avis Sant Antoni Abat de l´Arboç també aplica les mesures preventives recomanades pel Departament de Salut de la Generalitat.


Per a més informació poden consultar totes les mesures i recomanacions a l'enllaç: 📥 https://bit.ly/2WdmKkG

☣️ Seguint els consells de les autoritats sanitàries, i després de la suspensió per part de les respectives federacions de les properes dues jornades de lliga, el C.F. L' Arboç i el Club de Bàsquet l'Arboç han emès un comunicat on anuncien que han decidit suspendre tots els entrenaments i les competicions esportives durant les pròximes dues setmanes.

Els centres educatius de la Vila també han suspès les activitats extraescolars compartides amb altres centres durant el mateix període de temps, 15 dies. Els Minyons de l'Arboç també han comunicat que seguiran el mateix procediment, suspensió d'assajos i diades durant les dues setmanes vinents.

Pel que fa a la residència d'avis Sant Antoni Abat de l'Arboç també aplica les mesures preventives recomanades pel Departament de Salut de la Generalitat.

Les principals mesures són:
Regular les visites dels familiars, que s'han d'abstenir d'anar al centre en cas de:

Presentar símptomes respiratoris, gripals o febre.
Haver estat en zones de risc en els últims 14 dies.
Haver tingut contacte estret amb cas probable o confirmat d'infecció per coronavirus.

Limitar el nombre de visites d'un familiar per resident; no s'aconsella la visita de diverses persones simultàniament i evitar les visites de familiars d'un resident a altres residents del centre.

Per a més informació poden consultar totes les mesures i recomanacions l'enllaç: https://bit.ly/2WdmKkG

 

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat