banner est whatsapp

Acaba el curs de carretoner a l´Arboç i s´organitza un altre per març i abril a causa de l´alta demanda d´aquesta formació

L'Arboç, 05/03/2020 10:47:10

La participació ha estat molt alta i la majoria dels alumnes l´han finalitzat amb èxit


El passat 28 de febrer va finalitzar el curs de carretoner amb carretó elevador, frontal retràctil, transpalet elèctric, picking i radio-freqüència. Aquest curs es va impartir de 9:00h a 14:00h, de dilluns a dijous i el divendres de 07:00h a 14:00h, i la durada ha estat de 28 hores per a formar un total de 15 alumnes. Els alumnes han quedat molt satisfets amb la formació rebuda, així com amb les pràctiques amb les màquines i eines emprades.

A causa de l'alta demanda d'aquesta formació l'Ajuntament de l'Arboç ja treballa per organitzar un altre curs de les mateixes característiques; carretó frontal, elevadors, retràctils, transpalet elèctric, radiofreqüència i picking, 28 hores de durada amb 20 hores lectives i 8 hores de pràctiques a la Brigada Municipal. Aquest curs està adreçat a persones empadronades a la Vila i tindrà una capacitat màxima per a 15 alumnes.

Tothom que estigui interessat ha d'inscriure's presencialment a l'Oficina d'Ocupació de l'Arboç situada al Carrer Major número 37, 1a Planta presentant el DNI. Pròximament l'ajuntament informarà de les dates d'obertura de les inscripcions. Aquest curs és gratuït i està subvencionat pel Servei d'Ocupació Municipal de l'Ajuntament de l'Arboç a través del Pla de Barris.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat