banner est whatsapp

L´Associació de Dones Arbocenques organitza un viatge de 6 dies a Croàcia i Eslovènia

L'Arboç, 04/03/2020 20:37:02

La sortida és pel 6 de maig. El pròxim dimarts 10 de març s´obren les inscripcions de 10 a 11 del matí, al local del carrer Àngel Guimerà núm. 1, on caldrà fer la paga i senyal de reserva de plaça


✈️ L'Associació de Dones Arbocenques organitza un viatge obert a tothom a Croàcia i Eslovènia, amb una estada total de 6 dies. La sortida del viatge està programa per dimecres 6 de maig, amb autocar des de l'Arboç fins a l'aeroport. El preu del viatge és de 890€, que inclou trànsfer en bus d'origen, aeroport i origen, el vol d'anada i tornada, equipatge de mà i maleta facturada, guia durant tots els circuits, allotjament de 5 nits en hotels de 3 i 4 estrelles a mitja pensió. També inclou dinars als restaurants i l'assegurança de viatge.
 
Triestre, Porec, Rovinj, Pula, Vodnjan, Izola, Motovun, Pazin, Portoroz i Piran, són les ciutats que es visitaran durant l'estada, a més de les coves de Postojna.
 
Tothom que estigui interessat a apuntar-se cal que s'apropi el proper dimarts 10 de març de 10 a 11 del matí, al local del carrer Àngel Guimerà núm. 1 darrere de l'Escola de Puntaires de l'Arboç, on es farà la paga i senyal de 300 € per la reserva de plaça. Cal portar una fotocòpia del DNI, i la resta del preu del viatge es pagarà el dia 6 d'abril.
 
#arboç #larboç #ràdiolarboç #ràdiobaixpenedès #Penedès #BaixPenedès #viatjar #viatges #viajes #croacia #eslovenia #catalunya

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat