banner est whatsapp

L´Arboç viu la rua de Carnaval més multitudinària de la seva història amb més de 3500 participants

L'Arboç, 25/02/2020 20:45:54

També va comportar un notori augment de públic vingut d´arreu del Penedès.


Un diumenge amb una climatologia totalment favorable pròpia de la primavera va ser l'escenari idoni per a la Gran rua de Carnaval de l'Arboç 2020. Una Rua que enguany creix en nombre de participants amb més de 3.500 i de carrosses i comparses amb 36 i 6 respectivament, i que per primer any forma part dels Carnavals del Penedès Marítim.

La festa va començar puntualment a les 12 del migdia amb la carrossa del Rei Carnestoltes al capdavant de la rua enfilant l'Avinguda Jacint Verdaguer, amb un nombrós públic que va omplir de gom a gom els principals carrers de l'Arboç. La rua va transcòrrer en un ambient molts festiu i de disbauxa sense cap incidència, finalitzant amb l'arribada de les primeres carrosses a les 14:30 hores a la Rambla Gener.

El Carnaval de l'Arboç continua i s'acaba aquest dissabte amb la Rua Infantil 2020

I per als més petits el Carnaval encara no s'ha acabat. Continuarà aquest dissabte 29 de febrer a 2/4 de 6 de la tarda amb una rua infantil, que començarà a la Plaça Catalunya (davant del CAP), i anirà fins al local Arbosense on es farà un ball infantil amb guerra de confeti, show amb personatges animats i l'animació de Rufino.

L'acte del Carnaval infantil d'aquest dissabte és gratuït i està organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat