banner est whatsapp

Tot a punt a l´Arboç per una Rua de Carnaval 2020 amb participació rècord

L'Arboç, 19/02/2020 11:00:27

Hi prendran part més de 3.500 persones en 36 carrosses i 6 comparses. És el primer any que el carnaval arbocenc forma part dels "Carnavals del Penedès Marítim"


Aquest diumenge 23 de febrer a partir de les 12 del migdia, els carrers de l'Arboç es tornaran a omplir de festa i colors amb una de les grans rues de Carnaval del Penedès. Enguany, per primera vegada, la Rua del Carnaval de l'Arboç forma part del Carnaval del Penedès Marítim, conjuntament amb els carnavals del Vendrell, Calafell, Cunit i Cubelles.

Un any més, l'Arboç presenta un dels Carnavals més dinàmics i amb més tradició del Penedès amb una participació rècord en nombre de carrosses i comparses. La festa començarà a les 12 del migdia a l'antic Camp de Futbol Municipal, amb la participació de 36 carrosses i 6 comparses encapçalades pel Rei Carnestoltes. En total s'estima que desfilaran disfressades més de 3.500 persones pels carrers de la Vila. Des de primera hora del matí s'espera una gran afluència de participants i també de públic.

La rua recorrerà els principals carrers de l'Arboç en un ambient festiu i de disbauxa: Avinguda M. Cinto Verdaguer, C. Rafael de Casanova, C. Masdovelles, C. Ricard Domingo, Av. Sant Jordi, C. Andreu Suriol, Av. Penedès, Pl. De Catalunya, Via Augusta, Passeig Panxita, C. Muralla, Av. M. Cinto Verdaguer, C. Major, i finalitzarà aproximadament a les 14:30 hores a la Rambla Gener.

Per als més petits, la festa encara no s'acaba. Continuarà el dissabte següent 29 de febrer a 2/4 de 6 de la tarda amb una rua infantil que començarà a la Plaça Catalunya i anirà fins al local Arbosense on es farà un ball infantil amb guerra de confeti, show amb personatges animats i l'animació de Rufino.

L'Ajuntament de l'Arboç ha fet una crida a tothom a gaudir de la festa amb civisme i responsabilitat. Tots els actes de Carnaval són organitzats per l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat