banner est whatsapp

L´equip Bec i Pota participarà en l´Ondines Trail

L'Arboç, 18/02/2020 20:46:05

L´equip arbocenc canvia aquest any de repte esportiu i solidari, deixant l´Oxfam Trailwalker i participant en l´OnCodinesTrail, en la seva primera edició


Foto: L'Equip Bec i Pota a l'arribada de l'Oxfam Trailwalker de 2019

L'equip arbocenc de caminants "Bec i Pota" ja es prepara per a un nou desafiament esportiu solidari després de participar i arribar a la meta en tres edicions consecutives de l'Oxfam Trailwalker de 100km. El repte d'aquest 2020 és la primera edició de l'OnCodinesTrail, que se celebrarà el 21 de març.

L'OnCodines és un trail de 55 km amb uns 3.000 m de desnivell acumulats. Transcorre per camins i ciutats del Vallès, amb sortida i arribada a Sant Feliu de Codines, passant per La Garriga, les Franqueses o Granollers entre d'altres. L'equip pot estar format per 4 o 6 caminants i un vehicle d'assistència. En aquesta ocasió l'equip Bec i Pota estarà format per 6 participants; Gemma Sadurní, Carolina Mey, Marc Galimany, Ricard Vidal, Antonio Fernández i Marc Borrell. L'equip també compta amb suporters d'assistència durant tot el recorregut, els avituallaments, cotxes escombra i fisio.

Gràcies a les aportacions de particulars, entitats, comerços, empreses locals i rodalia i de l'Ajuntament de l'Arboç, l'equip Bec i Pota ha pogut assolir la quantitat de diners requerida per a poder inscriure's en els darrers esdeveniments. Aquests diners es destinen íntegrament a la causa benèfica.

L'objectiu del proper repte solidari és recaptar 600 € abans de l'1 de març, que aniran destinats a la Fundació OncoVallès i Barcelona Brain Health Initiative. Tothom que vulgui fer un donatiu per ajudar a l'equip a arribar als 600 € per a poder participar ha d'adreçar-se al web https://www.oncodinestrail.cat/donacions-a-equips, buscar l'equip Bec i Pota al llistat i introduir la quantitat de diners que es volen aportar.  

 






 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat