banner est whatsapp

Nou curs gratuït de carretoner a l´Arboç el proper mes de març

L'Arboç, 18/02/2020 10:25:56

Adreçat a persones empadronades a la Vila. Les places s´assignaran per rigorós ordre d´inscripció


El Servei d'Ocupació Municipal (SOM) de l'Ajuntament de l'Arboç impartirà un nou curs de carretoner el pròxim mes de març arran de la gran demanda que hi ha hagut pel curs que es realitza aquest mes de febrer. La formació en carretoner inclou: Carretó Frontal, elevadors, retràctils transpalet elèctric, radiofreqüència i Picking. Té 28 hores de durada amb 20 hores lectives i 8 hores de pràctiques a la Brigada Municipal.

Aquest curs està adreçat a persones empadronades a l'Arboç. Tindrà una capacitat per a 15 alumnes, i després de l'alta demanda detectada per a poder realitzar-lo, les places s'assignaran per rigorós ordre d'inscripció.

Tothom que estigui interessat es pot inscriure presencialment a l'Oficina del Servei d'Ocupació de l'Arboç, situada al Carrer Major número 37, 1a Planta, on cal presentar el DNI. Pròximament l'Ajuntament de l'Arboç informarà de les dates d'obertura de les inscripcions. Aquest curs és gratuït i està subvencionat pel Servei d'Ocupació Municipal de l'Ajuntament de l'Arboç a través del Projecte Pla de Barris.

Imatge: Imatge d'una pràctica (Font: Aj. de l'Arboç)

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat