banner est whatsapp

´Jornada Saludable´ a l´Arboç aquest dissabte 15 de febrer amb tallers i xerrades

L'Arboç, 13/02/2020 19:04:08

És gratuïta, oberta a tothom, i està organitzada per la Regidoria de Benestar Social de l´Ajuntament de l´Arboç amb la col·laboració de la Xarxa Santa Tecla


Aquest dissabte 15 de febrer l'Auditori Municipal de la Casa de Cultura de l'Arboç acollirà una "Jornada Saludable". Durant tot el dia es realitzaran xerrades, tallers i activitats impartides per professionals de la salut, especialment enfocats a millorar la salut de les persones i a resoldre dubtes.

Començarà a les 11 del matí amb una presentació de la jornada, a continuació s'impartirà una xerrada sobre l'insomni a càrrec de la doctora Olga Colet, metgessa del CAP de l'Arboç. En acabar, sobre 2/4 d'1, la psicòloga Daylis Fonteboa realitzarà un taller de psicomotricitat i risoteràpia sota el títol: "Anima't, juga i somriu". A les 2 de la tarda es farà un dinar lleuger de fruites i verdures a peu dret per als assistents, i a les 3 de la tarda es farà un taller de treballs manuals per aprendre a fer un atrapa somnis, a càrrec de l'herboristeria Nayades. Cadascú es podrà fer el seu.

Tothom que vulgui assistir a la Jornada Saludable s'ha d'inscriure al PIJ de la Casa de Cultura, al carrer Major 37 baixos. Aquesta és una activitat gratuïta i oberta a tothom organitzada per la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de l'Arboç amb la col·laboració de la Xarxa Sanitària de Santa Tecla. Les places són limitades.

Font: Redacció

[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat