banner est whatsapp

Alumnes de l´escola Camp Joliu de l´Arboç es tallen la cabellera contra el càncer

L'Arboç, 12/02/2020 19:00:52

Les joves han fet un total de 32 donacions que serviran per a confeccionar perruques destinades a dones que segueixen un tractament contra la malaltia


L'escola Camp Joliu de l'Arboç continua impulsant iniciatives per ajudar en la investigació contra el càncer. Des de feia setmanes venia unes polseres solidàries a favor de la Lliga contra el Càncer. No obstant això, també es va plantejar la donació de cabell amb el qual es confeccionen perruques destinades a dones que segueixen un tractament contra la malaltia.

Inicialment vuit estudiants es van mostrar disposades a donar el seu cabell perquè puguin confeccionar aquestes perruques solidàries. Una mare, perruquera de professió, es va oferir a realitzar els talls i les joves van començar a passar per les tisores.

Però a mesura que les noies, d'entre 12 i 13 anys, donaven el seu cabell, més companyes s'anaven animant. Finalment les alumnes de l'escola Camp Joliu de l'Arboç van arribar a aportar fins a 32 donacions que serviran per elaborar altres tantes perruques.

La Lliga contra el càncer s'encarregarà de recollir els flocs i destinar-los a organitzacions que elaboren perruques per a dones que lluiten contra la malaltia. Aquestes organitzacions també elaboren les perruques i les cedeixen de manera gratuïta a les persones que per la seva situació econòmica no poden adquirir-la, ja que les de cabell natural són molt cares.

Dels del centre anuncien que es farà una nova jornada solidària per la causa.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat