banner est whatsapp

Laureà Inglada és el nou President dels Minyons de l´Arboç

L'Arboç, 11/02/2020 10:24:23

Joan Inglada, que va dimitir com a Cap de Colla, ha tornat a presentat la seva candidatura i repeteix al càrrec


Foto: Joan Inglada (a l'esquerra), i Laurà Inglada (a la dreta), un cop escollits.

El passat dissabte 8 de febrer, a l'Auditori Municipal de la Casa de Cultura, es va celebrar l'assemblea general ordinària dels Minyons de l'Arboç.

En l'ordre del dia es contemplaven els següents punts:
1.- Lectura i aprovació de l'acta anterior.
2.- Resum administratiu de la temporada 2019.
3.- Balanç econòmic 2019 de la colla Minyons de l'Arboç.
4.- Resum del cap de colla sobre la temporada 2019.
5.- Votació per a l'elecció de la junta administrativa dels Minyons de l'Arboç.
6.- Votació per a l'elecció del cap de colla dels Minyons de l'Arboç.
7.- Precs i preguntes

Tant l'acta com el balanç 2019 es van aprovar per unanimitat. El resum del 2019 i el del Cap de Colla van comptar amb l'aprovació dels assistents, una cinquantena, i no van tenir rèpliques.

Pel que fa a la votació de junta administrativa i la de cap de colla van ser canviades d'ordre - primer es va votar el nou cap de colla - a petició de l'única candidatura existent a junta administrativa. Aquest canvi es va votar i aprovar.
Així que es va procedir a votar l'única candidatura a cap de colla presentada, la de Joan Inglada, cap de colla des de l'any anterior.

Aquest va explicar les dues raons per les quals va presentar la dimissió i la raó per la qual es va tornar a presentar. Primer va dir que havia dimitit perquè creia que el mandat del cap de colla havia d'anar lligat al mandat de la junta administrativa i que si aquesta canviava la nova junta havia de començar amb una tècnica nova també. L'altra raó per dimitir era el no haver pogut assolir els objectius fixats a principis de temporada, sense voler excusar-se per la manca d'efectius que ve patint la colla. La raó per tornar-se a presentar era bàsicament la no presentació de cap altra candidatura i una il·lusió intacta en el projecte minyó.

La votació del cap de colla es va aprovar per unanimitat dels assistents. Joan Inglada va dir que es comprometia a fer una junta tècnica a l'alçada en els dies que queden abans de començar la temporada.
Seguidament es va presentar la candidatura a junta administrativa de Laureà Inglada, única candidatura aspirant. Després d'explicar el seu projecte es va votar i va ser escollit nou president amb pràcticament la totalitat dels vots - hi va haver una abstenció -.

La fins ara presidenta, Laura Álvaro, i la seva antiga junta van felicitar a la nova, posant-se a la seva disposició i desitjant-los sort en aquesta nova etapa.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat