banner est whatsapp

L´Arboç amplia l´oferta d´activitats per a majors de cinquanta-cinc anys amb un taller de creixement personal

L'Arboç, 07/02/2020 10:15:53

En aquest es treballarà la meditació, l´autoestima, la creativitat, l´externalització d´emocions i l´expressió corporal


Després de la reunió participativa organitzada per l'Ajuntament de l'Arboç per a majors de cinquanta-cinc anys, una de les propostes sorgides va ser la possibilitat de realitzar un taller de creixement personal. Des del consistori van prendre nota i ara es posa en marxa aquesta nova activitat: "Dansant-li a la vida". Aquest taller serà impartit pel Sr. Antoni Orellano, Professor de Ioga, riure i Dj. Es tractaran diferents aspectes de la persona per estar millor amb un mateix i amb els altres. Per aconseguir-ho es treballarà la meditació, l'autoestima, la creativitat, l'externalització d'emocions i l'expressió corporal.

Aquest taller s'impartirà des d'aquest mateix mes de febrer fins al juny durant le tardes. Concretament es realitzarà els dies 7 i 29 de febrer, 6 i 20 de març, 3 i 17 d'abril, 8 i 22 de maig i 5 i 19 de juny de 18:00 h a 19:30 h a l'Auditori Municipal.

Tothom que hi estigui interessat o vulgui més informació s'ha de dirigir al Punt d'Informació Juvenil de l'Arboç a la Casa de Cultura. Aquesta és una activitat gratuïta organitzada per l'Ajuntament de l'Arboç i subvencionada a través del Pla de Barris en el marc del programa d'Envelliment Actiu.

Imatge: Cartell de l'activitat (Font: Aj. de l'Arboç)

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat