banner est whatsapp

Rodes Solidāries organitza la 4a Calįotada i Barbacoa Solidāria aquest diumenge a l´Arboį

L'Arboç, 06/02/2020 11:53:40

Tindrā lloc al camp de futbol antic a partir de les 10 del matí, el preu de l´entrada donatiu és de 12 euros.


El camp de futbol municipal antic de l'Arboç, al costat de l'estació de ferrocarril, acollirà aquest diumenge 9 de febrer un acte solidari organitzat per l'associació Rodes Solidàries. Aquesta associació, formada per amants de les motocicletes estil Harley-Davidson, organitza esdeveniments festius amb l'objectiu de recaptar fons per donar suport a famílies amb nens o adolescents afectats per malalties minoritàries i per ajudar a finançar el projecte "lÀrea Natura", un espai lúdic per a nens i adolescents amb discapacitats o mobilitat reduïda.

L'acte a l'Arboç començarà a les 10 del matí. Es tracta de la 4a Calçotada i Barbacoa Solidària que organitza l'associació, i el preu de l'entrada donatiu és de 12 euros, que inclou la consumició dels calçots i la carn. També comptarà amb un concert de rock & roll a càrrec del grup Sin Reputación, una exposició de motos i el sorteig entre els assistents d'una nit en un hotel de 4 estrelles per a dues persones a Andorra.

Per a més informació o reserves cal trucar al telèfon 606 149 137

Aquest esdeveniment solidari compta amb la col·laboració de la Papereria Montserrat, Embotits Bundó i de l'Ajuntament de l'Arboç

Font: redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Uniķ europea VAGUERIA PENEDES Diputaciķ Tarragona GenCat