banner est whatsapp

El 2019 un total de 93 arbocencs es van beneficiar de les 7 formacions oferides pel Servei d´Ocupació Municipal SOM l´Arboç

L'Arboç, 04/02/2020 10:23:30

També es van dur a terme 12 accions formatives més conjuntament amb la Xarxa d´Ocupació Baix Penedès


Foto: Moment d’una classe de les formacions (Font: Aj. de l’Arboç)

El passat any 2019 el Servei d'Ocupació Municipal de l'Arboç (SOM l'Arboç) va realitzar 7 formacions orientades a la millora de les capacitats dels alumnes a l'hora de cercar feina, formant a 93 persones del municipi. Les formacions més sol·licitades tant per empreses com per participants han estat les de carretoner. En segon lloc predominen les formacions d'Informàtica per a majors i menors de 55 anys, i la formació per adquirir el carnet de Manipulador d'Aliments i Intoleràncies Alimentàries.

A més s'han realitzat 12 accions formatives conjuntament amb el programa Xarxa Ocupació del Baix Penedès (Projecte 2018). En aquesta ocasió l'Arboç ha estat l'encarregat de gestionar i coordinar, amb l'ajuda de les tècniques del Projecte, totes les accions transversals repartides en els 14 municipis de la comarca del Baix Penedès, donant l'oportunitat a 117 persones per a poder-se preparar a l'hora de la recerca de treball, ja que totes les accions han estat enfocades en aquest àmbit.

Tothom que estigui interessat es pot adreçar a la primera planta de la Casa de Cultura els matins d'11:30h a 13:30h, o les tardes de dimarts i dijous de 16:00 a 18:00h.

També es pot realitzar la inscripció en línia mitjançant la plana web http://som.arbocenc.org.

Per a més informació també es pot trucar al telèfon 977 167 179

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat