banner est whatsapp

El concert per La Marató de Les Ombres recapta 1570 euros a l´Arboç

L'Arboç, 03/02/2020 13:04:31

Va comptar amb la col·laboració de Nerea Bassart Trio, Miquel Carpena i la Coral Ressò. Ràdio l´Arboç va enregistrar el concert, que pròximament l´emetrà a la sintonia del 106,8 fm


Aquest passat dissabte 1 de febrer el teatre El Centre de l'Arboç es va tornar a omplir amb públic de gom a gom per assistir al vuitè concert pro Marató del grup musical Les Ombres.

Les Ombres és un grup format per Sisco Pomar, Josep Josa, Jordi Gol, Jaume Batlle, Ricard Ribas i Pep Ribas, que van oferir un ampli repertori de quasi bé dues hores amb cançons pop rock de les dècades dels 60 als 90. El concert va comptar amb l'actuació de convidats especials com Nerea Bassart Trio, Miquel Carpena i la Coral Ressò de l'Arboç dirigida per Argemí Curto. Cal destacar que Nerea Bassart Trio va interpretar en exclusiva dues cançons que formen part del seu nou àlbum "Soroll", que es presentarà oficialment el pròxim dia 21 de febrer.

En l'àmbit tècnic la il·luminació va anar a càrrec de Josep M. Arnan, el so de la mà de Pau Josa, la imatge per Julià Albornà i l'attrezzo amb Joan Serres i Joan Mañé. Aquest concert benèfic també va comptar amb la col·laboració de l'Elenc Artístic Arbocenc i de l'Ajuntament de l'Arboç. La recaptació del concert es destinarà íntegrament a La Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties minoritàries.

Ràdio l'Arboç va enregistrar el concert, que pròximament s'emetrà a la sintonia del 106.8fm.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat