banner est whatsapp

El sopar pro Marató de TV3 de l´Associació de Dones Arbocenques recapta 750 euros

L'Arboç, 27/01/2020 12:38:53

Es va celebrar el passat divendres 24 de gener a l´Arbosense, i va comptar un sorteig i ball animat pel showman local Rufino


L'Associació de Dones Arbocenques (ADA) s'ha sumat un any més a la solidaritat vers la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries. L'ADA va celebrar un sopar benèfic el passat divendres 24 de gener al local Arbosense, que a més va comptar amb un ball que a càrrec de Sonanta Espectáculos de Rufino.

També es va sortejar un pernil entre els assistents per gentilesa d'Embotits Bundó. L'acte va comptar amb l'assistència de més una cinquantena de persones.

En total es van recaptar 750 euros, que ara es destinaran íntegrament a la Marató de TV3. La vetllada benèfica també va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç i amb l'assistència de l'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, de la regidora de Serveis Socials, Montserrat Pérez i de la regidora de Cultura i Festes, Sònia Magrané. Des de l'Associació de Dones Arbocenques volen agrair a tothom la seva participació i solidaritat amb la causa.

La solidaritat amb LA MARATÓ a l'Arboç culmina aquest aquest proper dissabte 1 de febrer.

També cal recordar que el grup musical "Les Ombres" ja es prepara per oferir un nou concert, el vuité, a favor de La Marató de TV3 aquest proper dissabte 1 de febrer a les 10 de la nit, sobre l'escenari del teatre "El Centre".

Les Ombres és un grup format per Sisco Pomar, Josep Josa, Jordi Gol, Jaume Batlle, Ricard Ribas i Pep Ribas, que interpretaran cançons pop rock de les dècades dels 60 als 90. Aquest any el concert comptarà amb l'actuació de convidats especials com Nerea Bassart, Laura Obradors, Pau Josa, Xavi Pomar, Miquel Carpena i la Coral Ressò de l'Arboç dirigida per Argemí Curto. En l'àmbit tècnic la il·luminació anirà a càrrec de Josep M. Arnan, el so de la mà de Pau Josa, la imatge per Julià Albornà i l'attrezzo amb Joan Serres i Joan Mañé.

Les entrades del concert tenen un preu de 10 euros, són sense numerar i es podran comprar a la taquilla del teatre mitja hora abans de començar. Aquest concert benèfic compta amb la col·laboració de l'Elenc Artístic Arbocenc i de l'Ajuntament de l'Arboç.



 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat