banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç publica les bases per a poder participar en la Rua de Carnaval 2020

L'Arboç, 27/01/2020 11:48:33

El període d´inscripció de carrosses i comparses s´obrirà el proper dimarts 4 de febrer

Consulta les bases fent clic aquí


Per consultar les bases feu clic aquí

El passat divendres 24 de gener l'Ajuntament de l'Arboç feia públiques les bases de participació per optar a les subvencions a la Rua de Carnaval 2020. La rua se celebrarà el diumenge 23 de febrer a partir de les 12 del migdia. S'estableix un nombre limitat de 30 carrosses i 3 comparses, per percebre les subvencions que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció.

El període d'inscripció serà del 4 fins al 18 de febrer, i es podrà fer tant en línia per internet com presencial o fins a esgotar les places disponibles per poder optar a la subvenció. Recordem que cal formalitzar la inscripció de forma presencial a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament (OAC), en cas de persones físiques, i telemàticament a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de l'Arboç en cas de persones físiques o jurídiques, segons el que estableix la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú en les administracions públiques.

Les primeres 30 carrosses i 3 comparses inscrites prèviament i autoritzades a participar, i que compleixin els requisits establerts a les condicions de participació, tindran dret a percebre la subvenció de 135 € la carrossa i 75 € les comparses. La resta de participants podran desfilar a la rua, però no tindran dret a percebre la subvenció.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat