banner est whatsapp

El SOM de l´Arboç ha atès més d´un miler i mig de persones durant el passat 2019

L'Arboç, 22/01/2020 10:17:13

El Servei d´Ocupació Municipal arbocenc també ha resolt 200 demandes de feina per part d´empreses locals i rodalia


Durant el passat any 2019 el Servei d'Ocupació Municipal de l'Arboç (SOM l'Arboç), va atendre aproximadament 200 demandes de feina per part de les 259 empreses locals i d'altres de la rodalia. Aquestes empreses estan registrades al SOM i tenen necessitats per a cobrir llocs de treball. A dia d'avui hi ha 36 ofertes de treball pendents de cobrir.

Mitjançant la borsa de treball del SOM de l'Arboç s'ofereix a les empreses fer la difusió de les ofertes i de la recerca de candidats amb el perfil professional que demanen. Des del servei es treballa per poder facilitar a l'empresa el perfil que més s'ajusti segons les seves necessitats.

En total s'han atès 1.608 persones, que poden estar a l'atur o bé interessades en un canvi de feina, de les quals 812 són arbocenques i la resta de municipis veïns.

El tipus d'actuació amb cadascuna d'elles ha estat molt diferent en funció de les necessitats personals i del tipus de servei que sol·licitaven. El treball a l'oficina del SOM es personalitza al màxim. Les accions varien en funció de la demanda, grau d'autonomia, necessitats, etc. Pot anar des del cas d'una persona que sol·licita a través del web la inscripció al servei per estar informada i participar en el procés de selecció de les ofertes de feina que activem, o bé persones que prefereixen anar a l'oficina en persona perquè necessiten un acompanyament més proper, sigui per fer o adaptar el currículum, per orientació laboral, per recerca de formació, donar-se d'alta d'altres serveis i recursos laborals i formatius.

Tothom que hi estigui interessat es pot adreçar a la primera planta de la Casa de Cultura els matins de dilluns a divendres d'11:30h a 13:30h i les tardes de dimarts i dijous de 16:00h a 18:00h. També es pot realitzar la inscripció en línia des de qualsevol ordinador o des del mòbil a través de la pàgina http://som.arbocenc.org. Per a més informació podeu trucar al 977 167 179

Font: Redaccó

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat