banner est whatsapp

L´Arboç celebrarà la Festa Patronal de Sant Julià amb l´actuació de l´Esbart

L'Arboç, 08/01/2020 17:42:19

Aquest diumenge 12 de gener a les 12 del migdia, al teatre El Centre


Image: Instantània d'una actuació de l'Esbart Sant Julià de l'Arboç (font: Esbart Sant Julià)

La Vila de l'Arboç celebrarà la Festa Patronal de Sant Julià aquest diumenge 12 de gener, amb l'actuació de l'Esbart Sant Julià. L'actuació començarà a les 12 del migdia, i tindrà lloc al teatre El Centre. En aquesta ocasió l'esbart arbocenc oferirà un espectacle de danses tradicionals catalanes i també de dansa contemporània.

L'Esbart Sant Julià de l'Arboç es va fundar l'any 1961, actuant des d'aleshores sense interrupció representant més de 250 balls diferents en més de 1.000 actuacions diferents. Actualment està format per una cinquantena de dansaires.
Fins aquest divendres 10 de gener es poden aconseguir les entrades/donatiu al PIJ de la Casa de Cultura del carrer Major 37, en horari entre les 10 del matí i l'1 del migdia. Les entrades tenen un preu mínim de 5 € i no són reemborsables. Cal recordar que l'aforament del Centre és limitat.

L'Esbart Sant Julià va néixer l'any 1961, actuant aquests 59 anys sense interrupció, i en l'actualitat està format per una cinquantena de dansaries dividits en tres seccions de dansa, amb edats compreses entre els 4 i els 36 anys.

Durant aquest període de temps l'Esbart Sant Julià de l'Arboç ha fet més de mil actuacions i representat més de dos-cents cinquanta balls. Aquestes actuacions s'han fet per tot Catalunya (destacant la representació al Teatre Nacional l'any 2001), actuacions en diferents Festivals de la Península com Múrcia, Elx, Saragossa, Villabona, Favara, Hellín, Don Benito o Valderrobres. També ha fet actuacions a Europa en països com França, Itàlia, Bèlgica o Alemanya.

L'espectacle d'aquest diumenge compta a la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat