banner est whatsapp

L´Arboç és un dels més de 60 municipis afectats pel trencament d´una canonada d´aigua a l´Ampolla

L'Arboç, 03/01/2020 23:46:35

El CAT estima que en 36 hores podrà reparar l’averia de la canonada principal. L´Ajuntament de l´Arboç fa una crida a tota la ciutadania perquè mesuri el consum d’aigua potable mentre no es normalitzi la situació.


El trencament d'una canonada gran d'aigua a l'Ampolla (Baix Ebre) aquesta passada matinada ha provocat una baixada sobtada d'aigua que ha provocat l'arrossegament de diversos vehicles estacionats, segons que han informat els Bombers de la Generalitat. Segons el cos, no hi ha hagut cap ferit. L'avís pel trencament de la canonada ha estat a tres quarts de tres de la matinada. 

El Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) es farà càrrec de la reparació de la canonada. El trencament de la canonada afecta el subministrament d'aigua per part del CAT en diversos municipis de la zona, tot i que en molts casos tenen altres fonts de subministrament.

El trencament d'una canonada a l'Ampolla ha provocat l'afectació en el subministrament d'aigua a més de 60 municipis de la província de Tarragona, entre els quals l'Arboç. L'Arboç té reserves pròpies d'aigua per a garantir el subministrament els pròxims dies. Amb tot, l'Ajuntament ha fet una crida a tota la ciutadania perquè mesuri el seu consum d'aigua potable mentre no es normalitzi la situació. 

Des del Consorci d'Aigües de Tarragona s'estima que en un període de 36 hores a partir d'aquest comunicat, la canonada principal del CAT podrà tornar a estar en servei. Des d'un primer moment el CAT ha activat tots els recursos, tant materials, tècnics com personals per fer front a aquesta greu situació.

El servei es restablirà progressivament a tots els consorciats, els 63 ajuntaments i 26 indústries de la demarcació de Tarragona, que durant aquest període no han disposat d'aigua del CAT i als quals se'ls ha sol·licitat que s'abastissin a través dels seus recursos propis. Es continuarà informant puntualment de l'evolució de l'avaria, a través de notes informatives que també estaran a l'abast de tothom al web de CAT.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat