banner est whatsapp

L´Arboç ja està a punt per a la Gran Cavalcada dels Reis d´Orient 2020

L'Arboç, 03/01/2020 20:56:20

Arriben aquest diumenge 5 de gener a 2/4 de 7 de la tarda. Abans però, a les 12 del matí, se celebrarà la cavalcada dels patges i pregoners reials


Els Reis Mags d'Orient arribaran a l'Arboç aquest diumenge 5 de gener a 2/4 de 7 de la tarda. La Cavalcada reial començarà al carrer de Salvador Espriu cantonada amb l'avinguda Mossèn Cinto Verdaguer, continuant per aquest fins al carrer Rafael de Casanovas. Seguiran per la Rambla Gener, el Passeig Panxita, enfilaran la Via Augusta fins a la plaça de Catalunya i allà la cavalcada reial pujarà per l'avinguda de Sant Jordi fins al Carrer Hospital, Rambla Gener i Carrer Major fins a l'Ajuntament on seran rebuts pels membres del consistori.

Abans de pujar a l'Ajuntament, els 3 reis mags passaran per l'Església de Sant Julià on faran l'adoració de l'infant Jesús al Pessebre Vivent i seguidament, els Reis pujaran al balcó de l'Ajuntament des d'on oferiran el tradicional discurs. Per finalitzar, la comitiva es dirigirà al local Arbosense on els infants podran parlar amb els Reis.

Abans però, a les 12 del migdia, es farà la cavalcada dels patges i pregoners reials que anunciaran l'arribada dels reis Mags. La sortida serà des de la plaça Catalunya, continuarà per l'avinguda de la Generalitat, Carrer Hortaleza, pujarà per l'avinguda de Tarragona, avinguda de Sant Jordi, seguirà pel Carrer Hospital, Rambla Gener i finalment Carrer Major on finalitzarà davant de l'Ajuntament.

Durant el transcurs de les cavalcades els carrers afectats romandran tancats al trànsit. La Gran Cavalvada dels Reis Mags d'Orient està organitzada per l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat