banner est whatsapp

A presó després d´atracar en les dues gasolineres de l´Arboç amb una arma de foc

L'Arboç, 05/12/2019 17:36:24

El detingut és un veí del Montmell de 52 anys


El passat estiu i en els deu primers dies d'agost les dues gasolineres de l'Arboç van patir atracaments. En els dos casos un home entrava a l'establiment, i després d'amenaçar els empleats amb una arma curta de foc, fugia en una moto amb la recaptació.

En el primer atracament del 2 d'agost va actuar sol, peró en el del dia 11 del mateix mes una altra persona l'esperava en una moto a l'exterior de la benzinera. En els dos casos va emprar una arma de foc, l'assaltant ocultava el rostre i la placa de matrícula de la moto per dificultar la investigació policial.

Els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació que ha portat a la detenció d'un veí del Montmell de 52 anys com a presumpte autor dels assalts amb violència a les gasolineres i per un altre de falsificació de document públic. El detingut acumula més d'una vintena d'antecedents per delictes violents.

Els Mossos van sol·licitar autorització judicial per accedir a l'habitatge del sospitós per recopilar el màxim d'indicis dels atracaments, localitzar les armes emprades i comprovar si eren de foc real. Després de passar a disposició judicial, s'ha decretat l'ingrés a presó del detingut. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions en les pròximes hores.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat