banner est whatsapp

L´Arboç crea un Grup Motor de Salut en coordinació amb els professionals del CAP

L'Arboç, 05/12/2019 10:31:10

L´objectiu d´aquest és vetllar per la salut comunitària de la població


Foto: Integrants de la reunió

L'Ajuntament de l'Arboç, amb l'objectiu de millorar la salut comunitària dels vilatans i vilatanes, , es va reunir el passat dimarts 29 de novembre amb els professionals del CAP (infermeres i doctors). HI van ser presents l'Alcalde Joan Sans, la regidora de Salut, Montserrat Pérez i el regidor d'Esports, Miguel Ángel del Río, per tal de crear el "Grup Motor de Salut a l'Arboç".

Per desplegar aquesta operativa és bàsic que es treballi coordinada i conjuntament, els membres de l'atenció primària de salut, la salut pública, els membres de l'administració municipal i les entitats actives del municipi que s'hi vulguin afegir, amb el propòsit comú d'integrar les activitats clíniques que ja es realitzen i van adreçades als usuaris i les activitats col·lectives enfocades a tota la població de l'ABS de l'Arboç.

Les tasques que aquest Grup Motor haurà de coordinar i millorar seran entre d'altres: la detecció de necessitats de salut del municipi, identificació de recursos o actius en salut disponibles, implicar a la població i als usuaris en diferents iniciatives sobre la salut, implementar programes, ajudar a tirar endavant iniciatives...

Des de l'Ajuntament valoren molt positivament aquesta taula de coordinació d'actors responsables de l'àrea de salut, i que la implicació del consistori és màxima per tal de treballar en la millora de la salut comunitària del municipi.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat