banner est whatsapp

L´Elenc Artístic Arbocenc representarà l´espectacle ´Musicàlia´ per la Fira de Santa Llúcia de l´Arboç

L'Arboç, 03/12/2019 19:54:23

El dissabte 14 de desembre a les 10 de la nit. Les entrades ja estan a la venda a la Papereria Montserrat amb un preu de 5 euros.


🕺🎭📣 El dissabte 14 de desembre a les 10 de la nit, l'Elenc Artístic Arbocenc posarà en escena al teatre El Centre de l'Arboç l'espectacle musical "Musicàlia". Aquesta representació s'emmarca dins els actes de la 808a Fira de Santa Llúcia de l'Arboç i compta amb el patrocini de l'Ajuntament de l'Arboç, per la qual cosa les entrades tenen un preu popular reduït de 5 €.
 
Musicàlia és un remember que recull tot un seguit de números musicals que han format part puntualment de diversos espectacles de l'Elenc des de l'any 2002 que pràcticament no s'havien tornat a escenificar, i que ara els han aplegat en un recull d'estils d'allò més variat, perquè alguns espectadors ho recordin i d'altres ho coneguin. A Musicàlia intervenen més d'una trentena d'actors i actrius, i té una durada aproximada d'uns 80 minuts.
 
A Musicàlia trobarem números extrets de Llums del Paral·lel, El Mikado, Bodas de Sangre, Relat d'un setge, Fires modernistes del 2013 al 2019, Vetllada dels padrins (Actes del Centenari), Somnis del Paral·lel, Don Juan Tenorio. El musical també comptarà amb sorpreses, com l'estrena d'algun número nou, fent un total de 23 números els que conformen el programa d'aquest espectacle.
 
Des d'aquest dilluns 2 de desembre ja es poden comprar les entrades, que enguany són numerades, a la Papereria Montserrat de l'Arboç, al carrer de l'Hospital núm. 20.
 
#arboç #larboç #ràdiolarboç #ràdiobaixpenedès #Penedès #teatre #teatreCatalà #turisme #cultura #festes #fires #firasantallúcia #teatro

 

Font: Redaccció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat