banner est whatsapp

Concert de rock amb conegudíssims grups locals per la Fira de Santa Llúcia de l´Arboç

L'Arboç, 28/11/2019 10:50:07

Amb entrada gratuïta, hi actuaran Arpavieja, Sabotatge, Vlack, El Primitiu i el Dj Kobain


La 808a Fira de Santa Llúcia de l'Arboç, que se celebrarà el cap de setmana del 14 i 15 de desembre, comptarà amb un gran concert de rock la nit del dissabte a partir de les 10 de la nit a la Sala Polivalent Municipal, amb una important presència de grups locals. Serà un concert amb entrada gratuïta i comptarà amb l'actuació d'Arpavieja, Sabotatge, Vlack, Primitiu i Dj Kobain.

Cal destacar que aquesta edició de la Fira estarà dedicada especialment a la celebració del 25è aniversari de l'obertura del Museu de Puntes al coixí, així com de la primera Trobada de Puntaires que es va celebrar a la vila. En aquesta edició també es realitzarà la campanya: "Compra a la Fira". Per cada compra que es realitzi es donarà un tiquet i el diumenge es farà un sorteig de diferents lots de productes.

Com cada any la Fira de Santa Llúcia tindrà un vessant nadalenc i familiar molt marcat, amb diferents actes de caràcter cultural, esportiu i musical i també d'activitats nadalenques per fer gaudir a tota la mainada. La Fira de Santa Llúcia i Fira de la Punta al Coixí de Catalunya és una de les més concorregudes del Penedès i una de les més importants de Catalunya.

També cal recordar que encara està obert el termini d'inscripció de parades de la Fira. Per a més informació o per a inscripcions de parades només cal trucar al 977 670 621 o bé enviar un correu electrònic a l'adreça pij@arbocenc.cat.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat