banner est whatsapp

Ensurt al centre de l´Arboç per l´incendi d´un antic forn de pa abandonat

L'Arboç, 28/11/2019 10:16:02

El sinistre s´ha produït al vespre d´aquest dimecres al carrer Pau Casals


El Cos de Bombers de la Generalitat va haver d'actuar el vespre d'ahir dimecres 27 de novembre per apagar un foc en un habitatge del centre de l'Arboç. Els bombers rebien l'avís sobre 2/4 de 9 mobilitzant vuit dotacions per apagar el foc. L'incendi era en un habitatge abandonat del carrer Pau Casals que havia estat un antic forn, que està buit i sense ús des de fa uns 10 anys.

El foc ha cremat completament la planta baixa i el primer pis, mentre que el segon pis va quedar afectat pel fum. Els habitatges adjacents i més propers no es van veure afectades gràcies a la ràpida actuació dels bombers. En el moment de l'incendi no hi havia cap persona a dins, i encara es desconeixen les causes que van poder originar l'incendi, però no es descarta que les flames hagin pogut ser provocades per algú que va accedir a l'interior. Per poder apagar el foc els Bombers van haver de tallar la persiana exterior. Al voltant de 2/4 de 10 de la nit la situació ja estava controlada. Al sinistre també hi va ser present una unitat del SEM i la Policia Local arbocenca. Avui dijous el tram del carrer Pau Casals on hi ha aquest edifici es troba acordonat per precaució fins que els tècnics municipals facin una revisió de l'estructura. El sinistre va aixecar força expectació dels veïns i veïnes que a aquella hora transitaven pel carrer i d'altres per la proximitat del foc als seus habitatges. Fins al lloc dels fets s'hi va desplaçar l'alcalde de l'Arboç Joan Sans per donar suport als desallotjats i interessar-se per l'afectació als edificis.

Alguns veïns han apuntat a través de les xarxes socials que l'edifici es troba en un estat ruïnós, i que podria comportar risc pels vianants. Des de l'Ajuntament de l'Arboç expliquen que hi ha obert un expedient d'execució a la propietat des de fa anys.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat