banner est whatsapp

La 808a Fira de Santa Llúcia de l´Arboç se celebrarà els dies 14 i 15 de desembre

L'Arboç, 21/11/2019 10:23:42

En l´edició d´enguany es commemorarà el 25è aniversari del Museu de Puntes i de la Gran Trobada de Puntaires, i com cada any la Fira tindrà un marcat vessant nadalenc i familiar


L'Ajuntament de l'Arboç ha donat a conèixer les dates de la 808a edició de la Fira de Santa Llúcia de l'Arboç i Fira de la Punta al Coixí de Catalunya. L'edició d'enguany se celebrarà el cap de setmana del dissabte 14 i diumenge 15 de desembre, i estarà dedicada a la celebració del 25è aniversari de l'obertura del Museu de Puntes al Coixí i de la primera Trobada de Puntaires que es va celebrar a l'Arboç.

Com a novetat destacada la Fira de Santa Llúcia 2019 tindrà una nova configuració en la distribució dels diferents espais. Uns canvis que ha decidit l'ajuntament amb l'objectiu que l'esdeveniment guanyi en qualitat i en comoditat pels visitants, establint la plaça de la Badalota com a porta d'entrada a la fira i zona gastronòmica, el carrer Major com a recinte multisectorial, i la Plaça Antonio Machado, la zona blava que hi ha al darrere l'església de Sant Julià i els carrers adjacents, com a espai exclusiu puntaire el diumenge 15 de desembre.

L'Ajuntament de l'Arboç informarà aviat de totes les activitats que es duran a terme durant els dies de la Fira, recordant que encara resta obert el termini d'inscripció de paradistes. Els milers de visitants que cada any visiten l'Arboç durant aquestes dates avalen la Fira de Santa Llúcia de l'Arboç, que com cada any tindrà un marcat vessant nadalenc i familiar. La Fira de Santa Llúcia i Fira de la Punta al Coixí de Catalunya és una de les més concorregudes del Penedès i una de les més importants de Catalunya.

Per a més informació o per a inscripcions de parades només cal trucar al 977 670 621 o bé enviar un e-mail a pij@arbocenc.cat.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat