banner est whatsapp

Sergio Rodríguez, del Club Esportiu l´Arboç, 3r a la Cursa Fosca de Torrelles de Foix

L'Arboç, 20/11/2019 19:08:16

Guillem Lluch aconsegueix la 8a posició en la seva primera cursa amb la samarreta del club arbocenc


Foto; Sergio amb el buf (a l'esquerra) i el Guillem a la dreta.

SI fa unes hores publicàvem nota de premsa de les curses del passat diumenge 17 de novembre, amb una destacada presència i participació d'atletes del Club Esportiu l'Arboç, el dissabte 16 també va ser un dia important.

Sergio Rodríguez Martos i Guillem Lluch van participar en la Cursa Fosca de Torrelles de Foix, una cursa de muntanya semi nocturna amb dos recorreguts, un de llarg (24 km 950+), i un altre més curt (15km 490+). Els dos recorreguts són íntegrament a Torrelles de Foix, municipi de l'Alt Penedès.

El Sergio i el Guillem van córrer el circuit curt, de 15 kilòmetres i 490 metres de desnivell positiu. Sergio Rodríguez Martos va disputar una gran cursa, aconseguint fer podi arribant en tercera posició, amb un crono de 01:08:00, a tan sols 45 segons del primer (01:07:15). El Guillem Lluch debutava amb la seva primera cursa vestint la samarreta del Club Esportiu l'Arboç. Amb una gran actuació i suant de valent la seva nova samarreta, va aconseguir arribar en 8a posició, acabant amb un crono de 01:14:50.

Tots els resultats al web www.cursafosca.com

En definitiva, un gran cap de setmana pels atletes del Club Esportiu l'Arboç, que cada cop són més, participant i portant el nom de l'Arboç a les curses més importants i destacades del calendari d'aquesta temporada.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat