banner est whatsapp

Atletes del Club Esportiu l´Arboç van participar en tres importants curses aquest passat diumenge

L'Arboç, 20/11/2019 10:35:36

Van participar en la Mitja Marató de l´Espirall de Vilafranca, el Trail Les Ermites d´Ulldemolins i a la Marxa del Garraf


El passat cap de setmana, concretament el diumenge 17 de novembre, fins a quatre atletes del Club Esportiu l'Arboç van representar a la nostra vila en tres destacades curses, la Mitja Marató de l'Espirall de Vilafranca, el Trail Les Ermites d'Ulldemolins i a la Marxa del Garraf.

Cristina Jurado i Xavier Lluch van participar en una gran cita,la Mitja Marató de l'Espirall, la més antiga de Catalunya, i amb un recorregut exigent amb moltes pujades i baixades. Xavier Lluch, ja força recuperat de la seva lesió al turmell, va acompanyar a la Cristina fins a Guardiola de Font-Rubí de 12,5 km amb molt bones sensacions i amb ganes de seguir treballant. Cristina Jurado va continuar fins a Vilafranca trobant-se molt còmode durant tot el recorregut. Finalment va travessar la línia de meta amb un crono d'1 hora i 56 minuts (MMP) Allà l'esperaven el seu gran suport, la seva família, que també van participar en la Cursa Familiar Mitja Petita de 2,1 km. Tots van gaudir d'un gran dia d'esport.

Per altra banda Gaspar Temprano va participar en el Trail les Ermites d'Ulldemolins, una prova que pertany a la Lliga Trail Tarragona Nord. Va anar sense marcar-se un temps concret, després d'estar 3 setmanes aturat. Va fer un crono de 1 h i 25 minuts, acabant 28è en la general i 8è de la seva categoria.

Finalment Ana del Río va participar en la Marxa del Garraf, que s'iniciava ben aviat, a les 6 del matí, amb 46 km de recorregut amb bonics i impressionants paisatges i senders. L'objectiu principal de l'Anna era arribar a meta i gaudir al màxim, objectiu que va aconseguir. En arribar a meta explicava que la companyia va fer el camí més amè, i que veure la sortida del Sol des de dalt del Massís del Garraf amb el mar de fons la va omplir d'energia.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat