banner est whatsapp

Finalitzen a l´Arboç els cursos d´informàtica de nivell 1, Picking-radio-freqüència i carretoner

L'Arboç, 15/11/2019 10:23:44

La participació sumant els dos cursos ha estat de 39 alumnes, la majoria d´aquests finalitzant-los exitosament


Foto: Els alumnes durant un moment del curs d'informàtica (Font: Aj. de l'Arboç)

El passat dimecres 13 de novembre va finalitzar el curs d'informàtica de Nivell 1 promogut i organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç. En total hi van participar 24 alumnes en dos grups, un de matins i l'altre de tardes. Aquests alumnes rebran pròximament el certificat d'assistència al curs. En total han estat 7 sessions sumant un total de 21 hores, on els alumnes han après les nocions bàsiques per treballar amb un ordinador, utilitzar processadors de textos, navegar per Internet i utilitzar el correu electrònic.

El curs de carretoners/eres amb carretó elevador, frontal retràctil, traspaleta elèctrica així com Picking i radio-freqüència, començava el dia 30 de setembre, finalitzant el passat 4 d'octubre, en horari de 9:00h a 14:00h, de dilluns a dijous i el divendres de 07:00h a 14:00h. La durada ha estat de 27 hores per a formar un total de 15 alumnes. La participació ha estat del 86.66% d'assistència. Els alumnes han quedat molt satisfets i concents amb la formació impartida, així com amb les hores per a poder practicar amb les dites màquines.

Des del Servei d'Ocupació de l'Arboç ja s'està treballant per oferir nous cursos pròximament. Aquests cursos han estat una iniciativa impulsada per la Regidoria d'Ocupació de l'Ajuntament de l'Arboç amb el finançament del Pla de Barris del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya.



 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat