banner est whatsapp

L´Arboç pateix tres incendis durant la nit de dissabte

L'Arboç, 11/11/2019 12:28:33

Van afectar cartrons, un arbre i fullaraca. L´escala d´un habitatge va quedar afectada pel fum, però per sort no s´han hagut de lamentar ferits per inhalació.


Durant la nit del passat dissabte, els Bombers de la Generalitat del Vendrell van haver de sufocar tres incendis que es van declarar en diversos punts de l'Arboç amb un interval de temps de mitja hora.

Els bombers rebien el primer dels avisos sobre 3/4 de 3 de la matinada des del carrer de la Roca. La trucada d'un veí assegurava que s'estaven cremant cartons i papers davant d'un magatzem de fruita. El fum també va afectar l'escala d'un immoble.

Quan faltaven 5 minuts per les 3 de la matinada es rebia el segon avís, aquesta vegada sobre un arbre que s'estava cremant a la plaça de Catalunya. El darrer dels avisos es rebia a 1/4 de 4 de la matinada des de L'avinguda dels Herois del 1808, on s'estava cremant la fullaraca caiguda dels arbres plataners. Segons els bombers, tot indica que els incendis van ser intencionats. La Policia Local de l'Arboç també va intervenir en les tasques de control dels carrers afectats.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat