banner est whatsapp

El Club Esportiu l´Arboç impulsa un taller d´escacs

L'Arboç, 11/11/2019 11:20:58

Aquesta nova activitat tindrà lloc els dimecres de les 6 a les 8 de la tarda, al tercer pis de Casa de Cultura


El Club Esportiu l'Arboç ofereix un taller elemental per aprendre a jugar a escacs. Aquesta nova activitat tindrà lloc cada dimecres de les 6 a les 8 de la tarda al tercer pis de la Casa de Cultura, al carrer Major 37. Aquesta activitat ha estat especialment concebuda per a un públic de totes les edats.

Els escacs són un joc de tauler de naturalesa recreativa i competitiva per a dos jugadors, al qual els especialistes atorguen una sèrie de beneficis que contribueixen a incrementar les capacitats i la intel·ligència dels jugadors. Entre aquests beneficis destaquen la estimulació de la capacitat d'anàlisi i síntesi, la incentivació de la creativitat i la imaginació i, la potenciació de la memòria i la capacitat lectora.

Les places pel taller d'escacs son limitades i les inscripcions es poden formalitzar a través del pàgina web www.esportiularboc.club , o bé a través del correu electrònic info@esportiularboc.club , o bé a través del perfil de Facebook del Club Esportiu l'Arboç.

Aquesta és una iniciativa organitzada pel Club Esportiu l'Arboç amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç, i és gratuïta per als associats al club.

Imatge: Cartell promocional de l'activitat (font: Club Esportiu l'Arboç)


 

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat