banner est whatsapp

L´Arboç acull la presentació del llibre ´20 excursions a peu pel voltant del Camp de Tarragona amb transport públic´

L'Arboç, 11/11/2019 10:54:44

L´acte estava organitzat pel Club Esportiu l´Arboç amb la col·laboració del consistori. Les sortides estan pensades per deixar el cotxe a casa i moure´s només en transport públic.


Foto: Un moment de la intervenció de Robert Rovira, acompanyant a l'autora (font: Club Esportiu l'Arboç)

El passat dissabte 9 de novembre les instal·lacions municipals de Can Freixas van acollir la presentació del llibre "20 excursions a peu pel voltant del Camp de Tarragona amb transport públic", de l'autora Montserrat Puig Martí i publicat per Cossetània Edicions.

La presentació de l'acte va anar a càrrec de Robert Rovira, president del Club Esportiu l'Arboç , i va comptar amb la presència l'autora, que va destacar que la publicació proposa una mostra representativa d'excursions lineals pel bell entorn natural de les comarques tarragonines, però amb la particularitat que totes les sortides estan pensades per deixar el cotxe a casa i moure's només en transport públic.

Aquesta publicació es pot adquirir en llibreries especialitzades o a través del web www.cossetania.com. L'acte de presentació estava organitzat pel Club Esportiu l'Arboç amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç i de l'editorial del llibre, Cossetània Edicions.

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat