banner est whatsapp

Valoració molt positiva de l´Ajuntament de l´Arboç sobre les obres de millora de la plataforma ferroviària de l´estació

L'Arboç, 08/11/2019 18:50:07

Després de diversos requeriments per part del consistori, s´adaptaran les instal·lacions als nous esquemes funcionals amb motiu de la implantació de l´ample europeu, el tercer fil


Aquesta setmana l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif), anunciava la licitació del contracte d'obres d'execució del projecte de millora de la plataforma ferroviària a les estacions penedesenques de l'Arboç i de La Granada, adaptant els elements de la infraestructura existents als nous esquemes funcionals amb motiu de la instal·lació del tercer carril. El contracte compta amb un pressupost de licitació de 3,8 milions d'euros i un termini d'execució estimat de 5 mesos, durant els quals es veurà afectat el trànsit ferroviari.

Després de diversos requeriments per part del consistori , s'adaptaran les instal·lacions als nous esquemes funcionals amb motiu de la implantació de l'ample europeu o tercer fil.

En una nota als mitjans l'Ajuntament de l'Arboç ha fet una valoració molt positiva d'aquesta licitació després de diversos requeriments per tal que es millori aquesta infraestructura tan important per l'Arboç i el territori. Des de l'ajuntament esperen que un cop finalitzades les obres s'augmentin les freqüències de pas en ambdós sentits. També demana que els treballs de millora incloguin l'edifici i andanes de l'estació i afectin el mínim possible el trànsit ferroviari i de passatgers.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat