banner est whatsapp

La 2a Cursa-Pedalada BTT l´Arboç ja té cartell i data, el diumenge 15 de desembre

L'Arboç, 08/11/2019 18:11:20

Tindrà dos circuits, un curt de 22 km i un de llarg de 36 km. La pròxima setmana s´obriran les inscripcions


Imatge: Cartell de la 2a Cursa- Pedalada BTT l'Arboç

Avui divendres 8 de novembre l'Ajuntament de l'Arboç ha presentat a les xarxes socials i premsa el cartell de la segona edició de la Cursa- Pedalada BTT l'Arboç, que se celebrarà el diumenge 15 de desembre. La Cursa- Pedalada BTT l'Arboç és esdeveniment que potencia aquest popular esport al territori i situa l'Arboç al mapa d'esdeveniments esportius amb pedals.

L'organització va a càrrec de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Arboç amb la col·laboració del Club Esportiu l'Arboç, la botiga i taller de bicicletes Bike Llorenç de l'Arboç i l'empresa de roba esportiva Moziatex.

En l'edició d'enguany s'han modificat les distàncies i s'han fet millores en els circuits per tal d'aconseguir més prestacions. D'aquesta manera, els participants podran escollir realitzar un circuit curt de 22 km o un de més llarg de 36 km. La sortida serà conjunta i els participants tindran un temps màxim de 3 hores i 30 minuts per a realitzar el circuit. També com a novetat es podrà participar amb bicicleta elèctrica (E-bike) en una categoria especial.

En breu les inscripcions es podran fer en línia mitjançant el web a www.athleticevents.net o presencialment a partir de la pròxima setmana a la botiga Bike Llorenç, situada a la Via Augusta núm. 4 de l'Arboç. Totes les novetats sobre la 2a Cursa- Pedalada BTT l'Arboç es poden seguir des de la pàgina de Facebook @BTTlarboc

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat